O FIRMI
Korekt info d.o.o. privatna je tvrtka osnovana 2010. godine. Osnivač i vlasnik firme je g. Vladimir Kebet, dipl. oec. Visoka profesionalnost te bogato i višegodišnje radno iskustvo vlasnika u komercijali različitih firmi i branši doprinijeli su odličnom startu te brzom i stabilnom pozicioniranju firme na tržištu. Unatoč gospodarskoj krizi i sve većoj konkurenciji, tvrtka iznimno uspješno posluje te od samog osnutka bilježi kontinuirani rast prometa i broja klijenata širom RH, uključujući i otoke. Firma nikada nije bila u blokadi i uredno podmiruje sve svoje obveze.
ČIME SE BAVIMO?
Naša glavna djelatnost je uvoz i veleprodaja zamjenskih tonera i tinti. Posjedujemo vlastitu robnu marku kvalitetnih zamjenskih tonera i tinti „Korekt“, a u ponudi imamo također i originale po najpovoljnijim cijenama. Toneri „Korekt“ potpuno su novi zamjenski toneri proizvedeni u tvornici i upakirani u ambalažu koju smo sami dizajnirali. Naši kupci odmah su prepoznali kvalitetu i prihvatljivu cijenu „Korekt“ tonera. Njihova višegodišnja lojalnost najveće je priznanje da dobro radimo posao te da se upornost, ažurnost, korektnost, profesionalnost i pošten rad prije ili kasnije isplate. S obzirom da je uz asortiman potrošnog materijala usko vezana i razna informatička oprema za koju svakodnevno primamo upite, u ponudu smo također uvrstili i printere, računala, monitore te ostalu opremu kako bismo mogli udovoljiti svim prohtjevima naših klijenata.
ZAŠTO KUPITI KOD NAS?
Naša firma uvijek se trudi educirati klijente i dati besplatne savjete o tome što, kako i zašto nabaviti. Cilj nam je pomoći u optimiziranju troškova poslovanja, a pri tome posvećujemo maksimalnu pažnju svakom pojedinom kupcu. Uvijek ćemo preporučiti kupnju printera koji će kupcu smanjiti godišnje troškove nabavke tonera. Po tome se pozitivno ističemo u odnosu na konkurenciju jer se ne povodimo samo profitom. Vodimo se prvenstveno logikom, isplativošću i interesom klijenata čiji interes stavljamo ispred vlastite dobiti.

Smatramo da nije korektno prodati printer kupcu bez da ga se unaprijed ne upozori na cijenu, kapacitet i raspoloživost zamjenskih tonera za isti.

Predložiti ćemo Vam najbolje uređaje koji koriste provjerene zamjenske tonere većeg kapaciteta, najpovoljnijih cijena te su pouzdani i široko raspoloživi na tržištu.
Vjerujemo da Vam nije svejedno da li će Vas jedna zamjena tonera koštati svega 250 kn, ili čak 850 kn.
OSTALE POGODNOSTI
Toneri i tinte osnovna su sredstva za rad. Radi se o specifičnom proizvodu bez kojeg danas ne može funkcionirati niti jedan ozbiljniji ured. Upravo zato je potrebno stalno voditi brigu o stanju tonera kako se ne bi dovelo u situaciju da istog ponestane.
Firma Korekt info d.o.o. osigurava besplatnu paketnu dostavu već minimalno za 1 toner, ili 1 set tinti, i to na bilo koju adresu kupca u RH, u roku 1-2 radna dana, iznimno 3-4 radna dana (npr. Dubrovnik, otoci).
Svojim vjernim kupcima također vršimo gratis zbrinjavanje tonera te osiguravamo odgovarajuću Potvrdu.
CILJEVI FIRME
U narednim godinama namjeravamo reinvestirati dobit u povećanje uredskog i skladišnog prostora, zaposliti još djelatnika kako bismo postali vodeći distributer zamjenskih tonera i tinti u regiji te znatno povećali tržišni udio na području RH. Nastavit ćemo razvijati naš asortiman tonera da uz naziv firme isti postane još više prepoznatljiv na tržištu. I dalje ćemo pratiti najnovija zbivanja na tržištu kako bismo mogli odgovoriti na sve izazove i prilagoditi se novonastalim uvjetima, te osigurati našim kupcima svježe informacije i još kvalitetniju uslugu i proizvode. Spremni smo stalno učiti, usavršavati se i maksimalno se truditi u svrhu osiguranja dugoročne stabilnosti i renomea firme.